Læg et nyt spor ...

Mød mig via telefon eller online og find ud, om kemien stemmer.
– få en termin med kort ventetid –

Terapi/Coaching

Prævention og udvikling af dine ressourcer står i centrum af vores samarbejde.

Mandag–Fredag
klokken
9-18

Filosofi

Filosofisk holdning åbner veje til ny orientering: Sjæl, krop og verdenen omkring os danner din trivsel.

Integrativ terapi og coaching i Lübeck,
hvad er det ?

Ud fra din oplevede realitet udvikler vi effektive tilgange til selvudfoldelse og ønsket forandring.
Mindfullness og indfølelse orienterer mit arbejde helt efter dit behov. En holdning, som er funderet i professionelle metoder 
– hypnoterapeutiske, systemiske og psykodynamiske.

Orden

– mere klarhed.

Selvacceptans forandrer synet på din egen biografi og åbner en struktureret tilgang til dit anliggende og din målsætning.

Erkendelse

– individuel orientering.

Sammen udvikler vi en ny og funderet forståelse af dig selv og dit liv, opdag vitalitet og sammenhæng. 

Hypnoterapi

– indgående forandring.

Hele din organisme har del i vores oplevelsesorienteret samarbejde og finder nye former for indre smidighed og agility.

Praksis

– holdbar sukses.

Hjernen har brug for gentagelser for at lære nye handlingsforløb, du får konkrete øvelser til din hverdag.

Gregor Schmieg Philosophie Psychologie Sinn Lebenssinn Psychotherapie
Dr. phil. Gregor Schmieg
Velkommen på denne side! 
– og tak for dit interesse i mit terapeutiske arbejde og min person. 
 
Jeg er opvokset tosproget i 80erne og 90erne i Sydslesvig og har derefter fået største delen af min akademiske uddannelse i Odense od Aarhus. Idag lever jeg med min familie i Lübeck, hvor jeg praktiserer integrativ psykoterapi og coaching på tysk, dansk og engelsk. Udover min filosofiske og pædagogiske uddannelse har jeg i over tyve år dyrket et intensivt interesse i psykologi. Som statslig anerkendt „Heilpraktiker“ for psykoterapi følger jeg denne retning i mit liv også idag. I terapi og coaching udvikler jeg derfor ny kvalitet til enhver tid igennem professionel og regelmæssig refleksion, supervision og videreuddannelse.
 

Metodisk er mit arbejde orienteret for enkeltpersoner og efter hypnotiske, humanistiske og psykodynamiske terapiretninger. Min professionelle holdning er at møde mennesker i alle livets afskygninger med empati og på samme øjenhøjde – altid med stor respekt for enhver persons ensartethed.
 

I stedet for at diagnosticere problemer eller symptomer understøtter jeg dig her ug nu i at opdage og opleve dine ressourcer, samt at udvikle selvacceptans, medfølelse og nye former for styrke.